30274284
SAMTALE

Måske er du kørt fast i livet og har brug for hjælp til at komme videre. Det er en stor tillidssag at komme til samtaleterapi hos en terapeut første gang. Hos mig vil jeg gøre mit til, at du vil føle dig i trygge hænder og godt tilpas.

Jeg har 15 års erfaring som psykoterapeut og kan hjælpe dig med med bla. stress, angst, depression, smerter, livsovergang, hvor du bla.:

Lærer at rumme dig selv med alle de svære følelser, der kan være
Håndtering af fysisk og/eller psykisk ubehag 
Bliver bedre til at stå mere ved dig selv, som den du er
Kan arbejde kropsligt og mentalt, så der løsnes gamle stivheder og stivnet overbevisninger
Bevidstliggøre og ændre gamle uhensigtsmæssige mønstre
Kommer videre efter et brud/skilsmisse
Kommer i større konkakt med hvad der virkelig er værdifuldt for dig i livet og tage skridt i retning heraf
Genvinder kontakten til dig selv efter fysisk eller psykisk sygdom (f.eks. stress, angst og/eller depression) eller en svær periode i dit liv
Lærer din skelneevne at kende - hvad du kan gøre noget ved og hvad du ikke kan gøre noget ved
Slippe afhængighedsproblematikker – det kan være konkret alkohol og/eller stoffer, men det kan også være afhængighed af digitale medier, sex, din partner, løgne etc.
Forløse chok eller traumehændelser, som spænder ben for dig
Lærer at leve så meget som muligt i NUET, fremfor i fortiden og i fremtiden.

Alt sammen med det overordnede formål, at du oplever mere glæde og livskvalitet i dit liv.
Jeg er uddannet hos Ole Vadum Dahl på ID-academy og udvikler og opdatere mig løbende fagligt og personligt.

Det er min erfaring, at kropsligt arbejde som f.eks. åndedrætsøvelser, meditation/afspænding, energiøvelser, centrerings – og groundingsøvelser eller måske at blive løsnet i kroppen kan være gavnligt. Og noget som du med lethed, kan bruge derhjemme, når du først er introduceret til det.

Det kan også være, at vi bliver enige om, at kraniosakralterapi vil være en god kombination med samtalerne. Ikke alt kan tales "væk" eller integreres ved samtale.

Jeg kan også give dig nåle i ørerne (NADA), som støtte til din proces uanset om det er af fysisk eller psykologisk karakter. NADA får dit nervesystem til at slappe af, så du f.eks. oplever færre tanker, en bedre nattesøvn, mere mental klarhed og ro og/eller færre smerter.

Alt hvad jeg gør, er i samråd med dig.

Langt fra ALT er bevidst for os. Som det illustere ved dette billede af et isbjerg, vil du opdage, at meget af det, som foregår indeni os, arbejder i det ubevidste. Derfor kan et problem eller et tema blive ved med at spænde ben for os, indtil vi får det op til overfalden og tør kigge på det med åbenhed.