30274284
KST

Hvad er Kranio-Sakral Terapi ?
Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, (især omkring hoved, rygsøjle, forsiden af kroppen, skuldre og bækken). Du vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.

Kranio-sakral betyder: kranio = hjerneskallen og sakral = korsbenet. Hele det kranio-sakrale system består af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Inde i disse knogler ligger centralnervesystemet, som består af hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne. Udenom disse meget følsomme dele er der rygmarvsvæske, bindevæv og muskler.

KST er en behandlingsform, der har vundet stort indpas i USA, og som bliver mere og mere anerkendt herhjemme. KST har en meget beroligende effekt på vores nervesystem og kan altså sænke stressniveauet og ubalancer i kroppen betydeligt.

Ved hjælp af en række punkter fra korsbenet (nederste del af rygsøjlen), langs rygsøjlen og til hovedet virker metoden meget dybdeafspændende. KST er velegnet til især hovedpine/migræne, svimmelhed, søvnløshed, skævheder i kroppen, stress/uro i kroppen, kæbespændinger/skævheder, hukommelses- og koncentrationsbesvær og generelle muskelspændinger. Ved hjælp af punktstimuleringer korrigere kroppen selv de ubalancer, der måtte være og skaber et naturligt flow i din krop.

Ubalancer i det kranio-sakrale system kan stamme helt tilbage fra fødslen, ulykker, slag og fald, ryggen, korsbenet eller nakken. Ved langvarig stress og en dårlig kropsholdning kan systemet også komme i ubalance og give smerter og ubehag i kroppen.

BØRN og KST kan være vældig virksomt. Måske har dit barn fra fødslen være udfordret af megen gråd, du ser en skæv krop, problemer med fordøjelses og refluks, bare generel utilpashed, som du ikke helt ved hvad det handler om. Det er hårdt som forældre at stå i. Skriv evt. til mig på christinahmadsen1@gmail.com, hvis du har spørgsmål og er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

SKOLEBØRN OG KST. Måske er dit barn udfordret af, at have svært ved at holde koncentrationen i skolen, er urolig og måske mere aktiv end hvad godt er? Sover måske dårligt om natten? Maven er ikke helt optimal? 

 

Jeg er under uddannelse til kraniosakral-terapeut hos Trine Rosenberg i Silkeborg.

Jeg har aktuelt kurser i:

- KST l, ll, lll A + B og Ret ryg og nakke l + 2, organmassage 1+ 2 samt børnekurser