30274284
OM

I 1998 fik jeg min autorisation som fysioterapeut og jeg har i en årrække arbejdet på sygehus, daghøjskoler, indenfor revalideringsområdet, i psykiatrien og med sundhed og træning. Jeg har også arbejdet nogle år med misbrug i et åbent fængsel, ansat som psykoterapeut.

Nogle af de områder jeg har arbejdet med er:

I 2005 fik jeg min psykoterapeut-certificering hos ID-academy og jeg har arbejdet med terapi siden da. Jeg er godkendt og medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF. Du kan finde mig på nedenstående link: www.psykoterapeutforeningen.dk  

Jeg er certificeret mindfulness-træner MBKT og har arbejdet med mindfulness (og også ACT - Acceptance and Commitment Therapy) i mange år privat og på arbejdspladser.

Jeg er certificeret stress-behandler hos Stressambassadøren og laver stress-forløb i samrabejde med Medica Pro i Odense.

Jeg er uddannet i NADA og ariculoterapi (øreakupunktur).

Desuden er jeg eksamineret kraniosakral-terapeut hos Trine Rosenberg i Silkeborg og står på behandlerlisten på akademiets hjemmeside www.kst-akademiet.dk 

Jeg har derfor kurser i:

- KST l, ll, lllA + B og Ret ryg og nakke l + 2 + 3, organmassage 1 + 2 + opsummering

Herudover KST til børn samt til børn med særlige vanskeligheder.

Fra Dansk Kropsterapi har jeg kurserne:

- nakke, skulder, arm

- ryg/korsben

- massageteknikker til ansigtet

Jeg er RAB-godkendt, hvilket vil sige at jeg ved KST-foreningen er godkendt Registreret Alternativ Behandler, hvilket sikre dig, at jeg har min baggrund og viden i orden. 

Mit menneskesyn er baseret på en holistisk tankegang, hvor krop, sjæl og psyke danner fælles fundamentet og terapien vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Du kan være helt tryg og fortrolig i mit selskab. Du må dele ALT hvad du har på hjertet. Jeg har så stor respekt for, at du ”tør” se dig selv med andre øjne og tage den nødvendig rejse, det kan kræve, for at få det godt igen. Jeg har stor respekt for det du tror på, hvis du har religiøse og/eller spirituelle overbevisninger. Du skal være dig og ingen anden. Det vil jeg med ydmyghed gerne hjælpe dig med. Med andre ord vil jeg kunne hjælpe dig med:

-At lærer at rumme dig selv med alle de svære følelser, der kan være

-At stå mere ved dig selv, som den du er

-Kropsligt og mentalt at få løsnet gamle stivheder og stivnet overbevisninger

-Bevidstgøre og ændre gamle uhensigtsmæssige mønstre

-At komme videre efter et brud/skilsmisse

-Komme i større konkakt med hvad der virkelig er værdifuldt for dig i livet og tage skridt i retning heraf

-At genvinde kontakten til dig selv efter fysisk eller psykisk sygdom (f.eks. stress, angst og/eller depression) eller en svær periode i dit liv

-Din skelneevne - hvad du kan gøre noget ved og hvad du ikke kan gøre noget ved

-Afhængighedsproblematikker – det kan være konkret alkohol og/eller stoffer, men det kan også være afhængighed af digitale medier, sex, din partner, løgne etc.

-Chok eller traumehændelser, som spænder ben for dig

-Håndtering af fysiske smerter

-Motivationsarbejde ift. gerne at ville lave forandringer i dit liv

-Lærer at leve  så meget som muligt i NUET, fremfor i fortiden og i fremtiden

Al sammen med det overordnede formål, at opleve mere glæde og livskvalitet i dit liv.

Det er min erfaring at kropsligt arbejde f.eks. som åndedrætsøvelser, meditation/afspænding, energiøvelser, centrerings – og groundingsøvelser eller måske at blive løsnet i kroppen med stor fordel, kan være en del af det, at komme tættere på dig, din kerne. Jeg kan også give dig nåle i ørerne som støtte til din proces uanset om det er af fysisk eller psykologisk karakter. NADA eller fransk øreakupunktur får dit parasympatiske/afspændende nervesystem til at slappe af, så du f.eks. oplever færre tanker, en bedre nattesøvn, mere mental klarhed og ro og/eller færre smerter.

 

Hvor det er relevant, kan jeg kombinere fysioterapi, mindfulness, KST, øreakupunktur, stressbehandling samt evt. psykoterapien, hvis du har behov for det. Det aftaler vi nærmere og vil altid være i samarbejde med dig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening og arbejder ud fra deres etiske regler.